Trækorn Aluminium Firkant

Trækorn Aluminium Firkant

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina.Du kan være sikker på at købe Trækorn Aluminium Square fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Trækorn Aluminium Firkant

 

1. Trækorn Aluminium Firkant Introduction

Trækorn aluminium firkantet loft kan hovedsageligt opdeles i aluminium plade aluminium firkant og profil aluminium firkant. Aluminiumsplade aluminium firkantet gennem kontinuerlig rullning eller koldbøjning, installationsstrukturen er en speciel kølspænde -type struktur, installationsmetoden ligner den almindelige båndplade, enkel og bekvem, egnet til indretning (køl kan designes vindtæt kama) .


2. Trækorn Aluminium Firkant Parameters

Trækorn aluminium Fangtong kan produceres i henhold til forskellige typer materialer, forskellige specifikationer kan tilpasses efter kundens krav.

 

3. Trækorn Aluminium Firkant Characteristics And Application

Trækornet aluminium firkantet loft ventileres og ekstruderes af karakteristisk aluminiumsmateriale. Produktets hårdhed og ligehed er langt mere end andre produkter. Installationsstrukturen er brugen af ​​den øvre hovedknogle, som er forbundet med den formende hammer med skruer og specialbygget konstruktion.

 

4. Trækorn Aluminium Firkant Details

Blandt mange dekorative materialer er trækornet aluminium firkant en slags grønt og miljøbeskyttelsesmateriale. Imiteret aluminium FangTong gennem bagningsprocessen ved høj temperatur vil ikke længere producere giftige, skadelige gasser, dets beskyttelse og rengøring er også meget enkel, egnet til miljøbeskyttelseskrav.

 

5. Trækorn Aluminium Firkant Qualification

Yatong trækornet aluminium kvadrat kan bruges i nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavne, station afgangshaller, store indkøbscentre, etc., derudover kan i nogle bygninger også bruges uden for loftet.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Trækorn aluminium firkantet fordel¼Ÿ

Linjerne af trækorn aluminium fangtong er lyse og elegante, farven er rig, og den smukke dekorationseffekt som træ er sand. Den overordnede stil er blød og strukturel, som er fyldt med naturens ånde og den antikke dekorationsstil. Farven på trækorn er tæt på naturen, og dekorationen får folk til at føle, at de er i naturen, hvilket får folk til at føle sig afslappede efter en dags træthedselimination.
Hot Tags: Trækorn Aluminium Square, Producenter, Leverandører, Engroshandel, Køb, Fabrik, Tilpasset, På lager, Bulk, Gratis Prøve, Mærker, Fremstillet i Kina, Kina, Billige, Rabat, Pris, Prisliste, Tilbud, Mode, Nyeste, Kvalitet, Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter