Trækorn Aluminium Firkantrør

Trækorn Aluminium Firkantrør

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Som en professionel fremstilling af firkantede aluminiumskorn i træ, kan du være sikker på at købe trækorn af firkantrør fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Trækorn Aluminium Firkantrør

 

1. Trækorn Aluminium Firkantrør Introduction

Siden kvadratrøret af trækornet aluminium begyndte at bruge, har det været populært i loftsindustrien hele vejen indtil nu. Det er designet i henhold til de moderne mennesker til livet af et nyt koncept, ny forfølgelse, trækornfarve er et produkt af naturen, som er som at gå i naturen, kan slappe af, inde i stemningen for hele dagen at løbe til liv i den travle by, for at ideelle mål at stræbe efter et folk til i sin fritid, at være tæt på naturen, nyde naturen gøre folk afslappede, komfortable.

 

2. Trækorn Aluminium Firkantrør Parameters

Trækornet aluminium firkantrør kan fremstilles i forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Trækorn Aluminium Firkantrør Characteristics And Application

Trækorn aluminium firkantrør til at dekorere loftet er nu blevet populært, trækornet aluminium firkantrør, hvad er egenskaberne:

(1) Letvægt

(2) Stærk tilpasning

(3) Effekten er realistisk

(4) Vejrbestandighed

(5) Det har antioxidantegenskaber

(6) Nem installation

 

4. Trækorn Aluminium Firkantrør Details

Installation praksis af træ korn aluminium firkantet rør:

Stålkølspikvæg - Længdeinstallation og fastgørelse af firkantet rørkøl - installation af 90 grader mellem køl og firkantrør efter vinkelskode - installation af kernetræksøm - justering af hvert rørs vinkel - øvre og nedre jordforbindelse gulv fastgjort med strukturel lim. det mere populære skygge materiale skal være firkantet aluminium.


5. Trækorn Aluminium Firkantrør Qualification

Trækornet aluminium firkantrør kan bruges på hoteller, lufthavne og hoteller. I modsætning til mineraluldsplader er metalpladerne vandtætte og lette at rengøre, endda skylle.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem firkantrør i aluminium og firkantrør i aluminium?

Aluminium firkantet rør og rektangulært rør er hoveddelen af ​​det moderne offentlige miljø og husholdningsdekoration, inden for hele og indendørs miljø og soveværelsesudsmykning indtager en vigtig position, da det øvre rum i det indre rum og det indre rum er den tredje store grænseflade, omgivet af indendørs miljøatmosfære, spiller enheden i hele stilen en meget vigtig rolle.
Hot Tags: Trækorn Aluminium Firkantrør, Producenter, Leverandører, Engroshandel, Køb, Fabrik, Tilpasset, På lager, Mængde, Gratis Prøve, Mærker, Fremstillet i Kina, Kina, Billig, Rabat, Pris, Prisliste, Tilbud, Mode, Nyeste, Kvalitet , Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter