U-formet firkant i aluminium

U-formet firkant i aluminium

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Velkommen til at købe U-formet aluminiumsplads fra os. Hver forespørgsel fra kunder besvares inden for 24 timer.

Produktdetaljer

U-formet firkant i aluminium


1. U-formet firkant i aluminium Introduction

Nu for mangfoldig forandring livet vil lade folk føle angst, tøven, irritabel stemning, så den nuværende mode ungdom begyndte at forfølge enkle, naturlige og menneskelige liv, på valget af boligindretning, tingene også opgive udsmykning af for meget grandiose, vende tilbage til natur, være opmærksom på forbedring af livets smag, vælg U aluminium rektangulært rør er mere og mere.

 

2. U-formet firkant i aluminium Parameters

U -type aluminiums firkant kan fremstilles i henhold til forskellige typer materialer, kan tilpasses specifikationer i henhold til kundens krav.

 

3. U-formet firkant i aluminium Characteristics And Application

Stabil og holdbar, forskellige farver og bekvem installation, demontering, design, overfladeskønhed og fladhed er meget høj, fint udførelse er ikke groft, er det bedste valg for folk at forfølge kvalitetsliv, nu i den tilpassede aluminiumsplads har optaget en stor markedsandel, U-formet aluminium firkant på grund af dets enkle og gennemsigtige udbredte i salgsafdelingen.

 

4. U-formet firkant i aluminium Details

U-formet aluminium firkant gennem den eklektiske trætekstur for at bringe folk en behagelig atmosfære, mere kan godt forme følelsen af ​​rumligt hierarki, så folk er komfortable, føler ændringer i tid og naturlig skønhed. Den bløde farve på U-formet aluminium firkant bruges i dekoration til at vise mere ren og ren kvalitet. I dag, da moderne arkitektur mere er på jagt efter enkelhed, glatte linjer og en følelse af teknologi, bør det mere populære skyggemateriale være aluminium firkantet.

 

5. U-formet firkant i aluminium Qualification  

Yatong U-formet aluminiums firkant kan bruges på nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavne, stationsafgangshaller, store indkøbscentre osv., I nogle bygninger kan der også bruges uden for loftet.


6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Der er flere fordele ved at vælge U-formet aluminium firkant?

U -type aluminium firkantet loft er meget udbredt i salgsafdelingen på grund af dets enkle og gennemsigtige - aluminiumslegering U -type hængende stykke smukke og generøse linjer, kan få langdistancen til at virke mere rummelig, enkel, men ikke stiv, med tilstrækkelig følelse af lys og ordenssans, flere gør rummet fuld af mode. Dette er et helt nyt, forskelligt fra den traditionelle nye type himmelgitter. Aluminium FangTong har forskellige lag, smukt udseende, holdbar, god ventilationseffekt, fleksibel installation og demontering. Den kan justere den visuelle højde i henhold til brugerens krav, hvilket er medvirkende til rumets lyseffekt og installation af brandsprinkler, klimaserier og andre faciliteter.
Hot Tags: U-formet aluminiumsplads, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet , Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter