Specialformet aluminiumsfiner

Specialformet aluminiumsfiner

Yatong aluminiumsfiner komplette specifikationer, holdbare og i henhold til kravene til tilpasset behandling, Yatong professionel produktion af aluminiumsfiner i 12 år, der dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder, vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. at købe specialformet aluminiumsfiner hos os. Hver forespørgsel fra kunder besvares inden for 24 timer.

Produktdetaljer

Specialformet aluminiumsfiner

 

1. Specialformet aluminiumsfiner Introduction

Den nye tids teater, der bruger specialformet aluminiumsfiner, viser effekten af ​​designet perfekt. Nu er aluminiumsfiner kommet ind på markedet i en lang række kommercielle bygninger, ikke kun teatre, såsom store indkøbscentre, hoteller, klubber, biografer, restauranter og så videre begyndte også at bruge disse dekorative materialer, fra denne periode begyndte folk at blive inspireret og påvirket af deres æstetiske dekoration.

 

2. Specialformet aluminiumsfiner Parameters

Specialformet aluminiumsfiner i henhold til kundens krav for at levere løsninger og tilbud.

 

3. Specialformet aluminiumsfiner Characteristics And Application

Metalliske egenskaber ved aluminiumsfiner gør materialet mere sikkert, brandsikkert, vandtæt og korrosionsbestandigt samt stærkere og mindre sårbart over for skader. Mere end de traditionelle materialer er bedre end disse, fordi aluminiumsfiner kan behandles på fabrikken som du vil, det er meget bekvemt at installere, varerne kan være på væggen, ikke at bekymre sig om formaldehydforurening, fordi aluminiumsfiner er en nyt produkt uden formaldehydforurening.

 

4. Specialformet aluminiumsfiner Details

Fordi plasticiteten af ​​aluminiumsfiner er meget stærk, kan den designes i forskellige farver, teksturer og stilarter i henhold til designernes og kundernes behov. Gennem kollokation og kombination kan det være moderigtigt og smukt, luksuriøst og elegant og tilføre værktøjet en anden æstetisk følelse.

 

5. Specialformet aluminiumsfiner Qualification 

Som en slags aluminiumsplade har specialformet aluminiumsfiner fordele ved brugen af ​​højhuse med sin lette tekstur og gode styrke. Da højhuse til enhver tid udsættes for forskellige belastninger, især når de udsættes for større vindtryk, påvirkes bygningens mekaniske ydeevne stærkt.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved at vælge Yatong aluminiumsfiner?

Aluminiumsfiner er så hurtigt populær, i denne industri, vælg det, du ikke vil fortryde, i valget af aluminiumspladeproducenter, hvis du vælger Yatong Building Materials, kan det siges, at der ikke er nogen bekymringer, om og Party A's projektleveringsdato , eller senere vedligeholdelse, er pålidelige og garanterede store producenter.
Hot Tags: Specialformet aluminiumsfiner, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet , Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter