Simuleret trækorn aluminium firkantet rør

Simuleret trækorn aluminium firkantet rør

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Som en professionel fremstilling af simuleret trækorn af firkantrør i aluminium kan du være sikker på at købe simuleret trækorn af firkantrør fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig det bedste eftersalg service og rettidig levering.

Produktdetaljer

Simuleret trækorn aluminium firkantet rør

 

1. Simuleret trækorn aluminium firkantet rør Introduction

Aluminium firkantet rør på grund af brandhæmmende, fugtbestandigt, ingen formaldehyd og andre skadelige gasser, rige modelleringsfordele og kan tilpasses en række imiterede trækorn, farve aluminium firkantrør, i brandsikkerheden stadigt strengere krav og ejerens sundhed bevidsthed om fremme af baggrunden, blive det første valg af større tekniske dekorationsmaterialer.

 

2. Simuleret trækorn aluminium firkantet rør Parameters

Imiteret træaluminium firkantet rør kan fremstilles i forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Simuleret trækorn aluminium firkantet rør Characteristics And Application

(1) efterligning af trækornfarve er opdelt i belagt rullebelægning og high-end tekstur af termisk overførsel af trækorn;

(2) monokrom er opdelt i belagt rullebelægning, elektrostatisk pulver, maling, fluorcarbon sprøjtning overfladebehandling proces;

(3) forskellig overfladebehandling af garantilevetiden er anderledes, vælg venligst i henhold til den faktiske brug af projektet, du kan også spørge os om råd.

 

4. Simuleret trækorn aluminium firkantet rør Details

U-formet aluminium firkant + profil aluminium firkantet rør + speciel tilpasset forskellige formet aluminium firkant tre kategorier, de to første typer er specificeret specifikationer parameter tabel, modellering aluminium firkant i henhold til design behov for ejeren til at blive specielt tilpasset (såsom variabel radian , bøjningsradius, kombination af syningsmetoder, farvekombination og andre krav kan tilpasses).

 

5. Simuleret trækorn aluminium firkantet rør Qualification 

Trælignende firkantrør af aluminium kan bruges på hoteller, lufthavne og hoteller. I modsætning til mineraluldsplader er metalpladerne vandtætte og lette at rengøre, endda skylle.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er farverne på imiteret træfiner aluminiumsfiner?

Trækorn aluminiumsfiner er også kendt som imiteret trækornet aluminiumsfiner, dens farve er at efterligne produktet af naturen - massivt træ. Strukturen ligner meget det ægte træ og er endnu mere realistisk end det ægte træ. Trækorn aluminiumsfiner er en højkvalitets aluminiumlegering som hovedmaterialer i henhold til størrelsen, formen og strukturen på ingeniørstedets designform efter CNC-bøjningsteknologier som støbning og fluor-kulsprøjtning på overfladen ved hjælp af Italien trækorn på basis af membranen, vakuumforarbejdning, trækorn folie trykning på aluminium finer fluorcarbon belægning af en slags høj kvalitet metal materiale.
Hot Tags: Simuleret Trækorn Aluminium Firkantrør, Producenter, Leverandører, Engroshandel, Køb, Fabrik, Tilpasset, På Lager, Mængde, Gratis Prøve, Mærker, Fremstillet i Kina, Kina, Billig, Rabat, Pris, Prisliste, Tilbud, Mode, Nyeste, Kvalitet, holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter