Perforeret aluminiumsfiner

Perforeret aluminiumsfiner

Yatong aluminiumsfiner komplette specifikationer, holdbare og i henhold til kravene til tilpasset behandling, Yatong professionel produktion af aluminiumsfiner i 12 år, der dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder, vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. kan være sikker på at købe perforeret aluminiumsfiner fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Perforeret aluminiumsfiner

 

1. Produkt introduktion

Perforeret aluminiumsfiner, som navnet antyder, er en perforeret metalplade, også kendt som stanseplade, perforeret metal, perforeret skærm er for det meste aluminiumslegering og anden metalplade efter stansning eller fræsemaskine behandling og har egenskaberne ved lang levetid uden deformation .

 

2. Perforeret aluminiumsfiner Parameters

Hulstørrelsesmønsteret af perforeret aluminiumsfiner kan designes i henhold til behovet for omhyggelig behandling af forskellige størrelser, tæthed, hullets form for at danne forskellig gennemskinnelig synseffekt.

 

3.Perforeret aluminiumsfinerEgenskaber og anvendelse

Perforeret plademateriale har meget materiale for det meste rustfrit stålplade, aluminiumplade, jernplade, kobberplade og så videre på nuværende tidspunkt på markedet for at se det meste af den perforerede aluminiumsplade perforerede aluminiumplademateriale lys, god kemisk stabilitet smuk form, elegant farve og glans, tredimensionel følelse af stærk dekorativ effekt er god og enkel montering.

 

4. Perforeret aluminiumsfiner Details

Perforerede metalplader har eksisteret i næsten 150 år og blev oprindeligt udviklet som filtre og sorterere til brug i minedriften. Efterhånden som teknologien udviklede sig, udvidedes deres anvendelse hurtigt ud over deres oprindelige funktioner, og de bruges nu i vid udstrækning inden for arkitektur, landskab og indretning.

 

5. Perforeret aluminiumsfiner Qualification

I designprocessen af ​​koncertsal, biograf, multifunktionshal og så videre har lydabsorberingsstrukturen været meget udbredt som de vigtigste tekniske midler til lydkvalitetsdesign og støjkontrol.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Fordele ved perforeret aluminiumsfiner?

Perforeret aluminiumsplade refererer til ren aluminium eller aluminiumlegering, fremstillet ved trykbearbejdning (skæring eller savning) for at opnå rektangulært tværsnit, ensartet tykkelse rektangulært plademateriale med forskellige huller.

Perforeret aluminiumsplade som dekorativ plade, smuk og generøs. Lavet til en række forskellige redskaber, korrosionsbestandighed, holdbar, lavet til køkken leverer høj temperaturbestandighed. Det har en bred vifte af applikationer i det virkelige liv.
Hot Tags: Perforeret aluminiumsfiner, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, holdbar , 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter