Installation af aluminiums firkant til ydervæg

- 2021-07-21-

Installation afAluminium firkant til ydervæg

1. I henhold til konstruktionstegningerne, kombineret med den specifikke situation, hopper kølen og løftepunktets position til gulvets bundoverflade. Hvis design af miljøvenlige materialer til hele husets aluminiumsinstallation kræver en bestemt form eller mønster, skal symmetriaksen for de miljøvenlige materialer til hele husets aluminiuminstallation først poppes op, og placeringen af ​​køl og hængepunkter bør arrangeres symmetrisk. Afstanden mellem køl og bom og afstanden mellem hovedkøl er vigtige faktorer, der påvirker højden af ​​den miljøvenlige aluminiuminstallation af hele huset. Forskellige kølsektioner og løftepunktsafstand kan påvirke afstanden mellem hovedkølene. Aluminiumslegering hele huset aluminium er udstyret med miljøvenlige materialer. Hvis lamellen sidder fast på kølen, skal kølen stå vinkelret på pladen; hvis det er fastgjort med skruer, afhænger det af lamellens form.

2. Bestemmelse af højden af ​​miljøvenlige materialer til aluminiumsinstallationer i hele huset. Afvis designlinjen til de omkringliggende vægge eller søjler; hvis miljøvenlige materialer til aluminiumsinstallationer i hele huset har forskellige højder, skal placeringen af ​​den variable sektion springes til gulvet. Fastgør derefter hjørnealuminiet eller andre tætningsmaterialer på væggen eller cylinderen. Bundfladen af ​​forseglingsmaterialet falder sammen med forhøjningslinjen. Den almindeligt anvendte størrelse på hjørnealuminium er 25 mm x 25 mm. Enstemmigt. Vinklen aluminium er for det meste fastgjort med høj styrke cement søm, og kan også fastgøres med skyde søm.

3. For at fastgøre bommen eller galvaniseret jerntråd og fastgøre den ene ende af strukturen, er den almindelige metode at bruge en sømpistol til at fastgøre bommen eller galvaniseret jerntråd. To sømspecifikationer med eller uden huller i halen kan vælges. Hvis du bruger vinkelstål og andre materialer til bommen, er kølen for det meste lavet af almindeligt stål. Brug en hammerbor til at fastgøre ekspansionsboltene, og svejs derefter bommen til boltene. Ophængningsstangen og kølen kan fastgøres ved svejsning eller boring med bolte.

4. Keelinstallation og nivelleringsinstallation, i henhold til hovedkølens fastlagte position og den bestemte kotehøjde, skal den først groft sættes på plads. Den sekundære køl skal installeres tæt på hovedkølen. Træk derefter fuldt ud i den lodrette og vandrette kontrolhøjde, startende fra den ene ende, installer og juster samtidig, og finjuster den til sidst, indtil kølen er jævnet og rettet op. Hvis området er stort, skal den vandrette linje være korrekt buet i midten. Ved nivellering skal det bemærkes, at den skal justeres fra den ene ende til den anden, så den er lodret og vandret. Især for miljøbeskyttelsesmaterialet af aluminiumlegering til hele huset er udjævning og opretning af kølen en besværlig byggeproces. Om kølen er vandret er også nøglen til kvalitetskontrollen af ​​miljøvenlige materialer til aluminiumspalthuset. Sidekølen skal sømmes langs væggen eller cylinderhøjde. Hvis basismaterialets styrke er lav, og fastgørelseskraften ikke er god, bør der træffes tilsvarende foranstaltninger, f.eks. Ved at bruge ekspansionsbolte eller øge neglernes længde. Sidekølen er generelt ikke bærende og fungerer kun som tætning.

Aluminium firkant til ydervæg