Miljøets indvirkning på Aluminium Square Pass

- 2021-07-20-

Miljøets indvirkning påfirkantet aluminiumspas

1. Projektkonstruktionens naturlige miljø bør være passende. Mange brugere og konstruktører vil overveje mindre af dette. Den vigtigste årsag er, at anvendelsesområdet for sådanne hardwarematerialer ikke er kendt i mange menneskers hjerter. Hardwarematerialer kan anvendes i alle naturlige miljøer.

2. Nøglen til de forstærkningsforanstaltninger, der skal udføres, er at fokusere på den sammensatte gardinvæg aluminiumsfiner. Når sådan finer af aluminiumsfiner fremstilles og behandles, kan emneholderen kun være tynd og tyk. Det kan siges, at denne Tykkelsen af ​​positionen bliver blødere, så den påførte trykstyrke bliver lavere og lavere. Derfor, når kantfjernelsesopløsningen udføres, for at sikre den påførte trykstyrke, skal der udføres en armeringsopløsning.

3. Gør et godt stykke arbejde i løsningen af ​​fugtsikker og lufttæthed. Det kan siges, at gardinvæggen aluminiumsfiner har en meget god praktisk effekt af lufttæthed i individuelle applikationer, og det er meget godt garanteret på niveau med fugtsikkerhed. På tidspunktet for projektkonstruktionen er det imidlertid nødvendigt at udføre patchworkløsninger. Derfor skal der på projektkonstruktionstidspunktet, uanset om det er strukturel fugtbestandighed eller intern fugtbestandighed, tages meget god overvejelse.

4. For at løse problemet med pålidelighed kan projektkonstruktionerne for dette punkt siges at være udført under hensyntagen til anvendelsesmetoden for aluminiumsfiner af gardinvæg.

Aluminum Square Pass