Problemer, der kræver opmærksomhed i gardinvæg aluminiumsfiner

- 2021-07-20-

Problemer, der kræver opmærksomhed igardinvæg aluminiumsfiner

1. Each part of the gardinvæg aluminiumsfiner system requires scientific mechanical calculations. It is necessary to check the effects of temperature, earthquake and wind pressure on the curtain wall system from all aspects, and carefully observe the embedded parts, connection systems, keel systems, panels and fasteners, and check to ensure safety.

2. Den flydende forbindelse sikrer integriteten afGardinvæg aluminiumsfiner, vil ikke forårsage deformation af gardinvæggen og undgå buler eller fordybninger på overfladen af ​​gardinvæggen.

3. Metoden med fast plade spiller en fast rolle i monteringspladen. Den inkonsekvente kraft af hvert plades fastgørelsespunkt får overfladematerialet til at deformere og påvirke den ydre dekorationseffekt. Derfor skal metoden til fastgørelse af brættet anvende en fastgørelsesmetode til fastgørelse af fast afstand til at sikre stabiliteten af ​​overfladen af ​​gardinvæggen.

4. Er der nogen forstærkningsforanstaltninger for det sammensatte overflademateriale? Fordi den foldede kant af kompositpladematerialet kun bevarer tykkelsen af ​​frontpanelet, er tykkelsen tyndere og styrken reduceret, så der skal sikres pålidelige armeringsforanstaltninger til afgratning.

5. Stivningerne skal være rimeligt anbragt på bagsiden af ​​brættet for at øge styrken og stivheden af ​​brættet. Afstivningsanordningens afstand og stivernes styrke og stivhed skal opfylde kravene for at sikre funktion og sikkerhed.

6. Der er mange vandtætte forseglingsmetoder, såsom strukturel vandtætning, intern vandtætning og gummitætning. Forskellige forseglingsmetoder har forskellige priser. Vælg en passende tætningsmetode for at sikre gardinvæggenes funktion og udseende.

Gardinvæg aluminiumsfiner