Installationsevner af gardinvæg aluminiumsfiner

- 2021-07-19-

Installation færdigheder afgardinvæg aluminiumsfiner

1. Dengardinvæg aluminiumsfinerog det tilbehør, der skal bruges, er omhyggeligt forberedt og matchet af aluminiumsfinerproducenten. Ingen grund til at skære igen under installationen. Kun transportkøretøjer er nødvendige for at transportere de nødvendige produkter til byggepladsen. For bedre installation og efterfølgende effekter skal den indvendige, overflade og rammeoverflade af aluminiumsfiner gardinvæg rengøres før installationen.

2. Denaluminiumsfiner af gardinvæggener forbundet og fastgjort af hjørnekoden og kølen. Hvis sømløs splejsning er påkrævet, kan der bores huller på kølen, og derefter kan flade aluminiumsnitter bruges til splejsning. Men hvis installationsmetoden til ekstern limsøm bruges, kan kølen fastgøres direkte fra hjørnets forbindelseshul og kølen med skruer.

3. For at udføre installationsarbejdet mere effektivt skalgardinvæg aluminiumsfinerprodukter kan nummereres, og installationen udføres i henhold til nummeret, hvilket sparer mere tid.

4. When installing the gardinvæg aluminiumsfiner, you need to install the front first, and install the larger area in the top-down principle. All joints, fixings and gaps must be handled in strict accordance with the drawings to ensure the construction effect.

5. Der bør lægges særlig vægt på positionerne på visse knudepunkter og lukning af åbninger under installationen. Hvis der er en fejljustering eller ujævnheder, skal du installere sidepladen før installationen og derefter installere trykpladen for at rette den. For at forhindre nedsivning af vand i regnvejr eller når sne smelter, kræves en særlig vandplade for at installere lukkestilling.

6. For bedre at kunne brugegardinvæg aluminiumsfiner, forlænge dens levetid og reducere vedligeholdelsesomkostninger, nogle plastfilm eller andre materialer kan bruges til at beskytte overfladen afgardinvæg aluminiumsfinernogle steder, der er udsat for forurening.

Curtain Wall Aluminum Veneer