Hvordan undgår man at falde i misforståelser, når man køber aluminiumsplade?

- 2021-06-29-

Fluorcarbon aluminiumsfiner som en ny type gardinvægsmateriale med høj brugsfrekvens, vil mange kunder falde i fejl i processen med at købe aluminiumsfiner, såsom aluminiumsprisen er ikke den lavere jo bedre? Svaret er nej. I betragtning af produktionsomkostningerne for aluminiumsfinerproducenter er relativt faste, når priskonkurrencen opstår, er fluorocarbonaluminiumfinerprodukter uklare situationen mere. Hvordan kan det forhindres? Følgende for dig at dele indkøb af aluminiumsfinerproces skal være, hvordan du undgår faldgruber.

1. Er prisen på aluminiumsplade jo lavere jo bedre?

Købe personale går for det meste gerne til temaet for at tale om pris, men er det virkelig lavere pris på aluminium, desto bedre? Svaret er nej. Jo lavere prisen er på vegne af produktionen af ​​aluminiumsfinerproducenter overskudsindkomsten er lavere. Alle producenter skal have en pris bundlinje, prisen på aluminiumsplade kan ikke være mindre end kostprisen for at sælge, lav pris for producenter repræsenterer kronisk selvmordsadfærd. Selvfølgelig er der naturligvis lavere end markedet for varer, men kvaliteten af ​​dets produkter er tvivlsom, produktion og fremstilling af råvarer kan være fremstillet af genanvendt aluminiumsproduktion og fremstilling, udover at sprøjte maling ikke vælger maling af stort mærke og så videre. Derfor, jo lavere prisen på aluminiumsplade, jo bedre er bare et falsk forslag, ikke lavere prisen på fluorcarbonaluminiumfiner produktkvalitet på linjen.

2, fluorcarbon aluminium finer stort mærke = pålideligt?

Nævn aluminiumsplade lav pris kan ikke være brev, som man siger, gode billige ingen gode varer, jeg tror, ​​vi kan forstå sandheden. Sagt til mærkevirksomheden inden for fremstilling af aluminiumsfiner langt ude, tror du måske ikke, men arbejder inden for aluminiumsfiner ved folk lidt mere eller mindre, store mærkeproducenter producerer normalt aluminiumsfiner, men i betragtning af produktionsevnen er begrænset, og selve ordren ikke er særlig meget, har derfor en tendens til at outsource en del af produktionsopgaverne til nogle mindre aluminiumsfinerproducenter, Implementere OEM -mærkning. Du ved måske ikke, der er mange store mærker inden for aluminiumsfiner i Kina, de plejede at være engageret i aluminiumsplader, og de er engagerede inden for gulve. Med den hurtige udvikling inden for dekorationsteknik opgraderer og omdanner disse producenter produktionen af ​​fluorcarbonaluminiumfiner, og dets produktion og produktion outsourcing er også et normalt område. Det kan siges, at store mærkevirksomheder ikke nødvendigvis er pålidelige!

3, fluorcarbon aluminium finer hurtig levering jo hurtigere jo bedre?

Aluminium finer dekoration ingeniørprojekter vil have et projekt konstruktion periode engagement, nogle kunder tror, ​​at aluminium finer producenter hurtigt levere hurtigere jo bedre virksomhed er god. Men ved du det? Aluminium finer fremstilling trin komplekse, hurtig levering skal have en forudsætning, produktkvalitet skal være kvalificeret. Ellers vil forekomsten af ​​uklare naturligvis påvirke projektets fremdrift.

4, kan kun bruge fluorcarbon sprøjtning aluminium finer?

Faktisk er aluminiumsfiner overfladebehandlingsproces ud over fluorcarbon sprøjtning og elektrostatisk pulversprøjtning og så videre. Fluorcarbonmaling eller elektrostatisk pulversprøjtning afhænger af kundens anvendelse af forskellige steder, fluorocarbonmalingens produktkvalitet og dekorative effekt er bedre end pulver, men prisen på pulveraluminiumfiner er mere overkommelig end fluorocarbonaluminiumfiner, så det er ikke nødvendigt at vælge fluorocarbon maling, og i henhold til projektets særlige behov for at gøre et godt stykke arbejde med at vælge.