Om fordelene ved fluorcarbonaluminiumfiner i forhold til belægning

- 2021-06-29-

Fluor-carbon aluminium enkeltplade under fremstillingsbetingelsen er basismaterialet, aluminiumslegeringspanel af høj kvalitet ved nc-behandlingsteknologi til pladebøjning, i tilfælde af brug for at sikre, at der holdes jævn deformation af fluor-carbon aluminium enkeltplade , under installationens tilstand kan have bedre evne til at modstå tryk, de fleste som ydervægsfiner, der bruges til dekoration.

Sammenlignet med traditionelle belægninger har fluorcarbonaluminiumfiner følgende fordele:

01 fluorcarbon aluminium finer har god vejrbestandighed. I betragtning af konstruktionsbetingelserne for belægningsbelægningen er ikke det samme, da spraycoatingegenskaberne er forskellige, området for ren lysfarve er også relativt bredt, lysafvigelsen er relativt lille, generelt kan fluorocarbonaluminiumfiner efter sprøjtning opnå langsigtet falmer ikke.

02 fluorcarbon aluminium finer er en tilsvarende selvrensende evne. Generel rengøring af ydervægge er meget tidskrævende, fluorcarbon aluminiumsfiner har vandtæthed og langvarig brug kan stadig sikre, at staten ikke er snavset, aluminiumsfinermaling har en tilsvarende selvrensende evne, kan undgå mange rengøringstider.

03 fluorcarbon belægninger har fremragende dekorative egenskaber. Fluorcarbonbelægning kan bruges i ydervægge til at lave en række effekter, generel ensfarvet, mat, metaleffekt, efterligning af gardinvægeffekt osv.

04 fluorcarbon ydervægsbelægning har egenskaberne sandbestandighed og korrosionsbestandighed. I havet, ørkenen, kemisk gaskorrosion (syre, alkali) og andre forhold har fluorcarbon ydervægsbelægning været kendt for at have fremragende ydeevne.

05 fluorcarbonmaling af ydervæg, der matcher den tilsvarende alkali -resistente primer, medium maling, har bedre mekaniske egenskaber. Ikke kun god vedhæftning, slagfasthed, høj hårdhed (ridsefasthed) og modstandsdygtighed over for vinduesvask osv.

Sammenlignet med glasgardinvæg er omkostningerne ved fluorocarbonaluminiumfiner gardinvæg lavere, der er ingen fotokemisk forurening, og produktet opfylder de relevante nationale miljøbeskyttelsespolitikker og -forskrifter.