Indendørs aluminiumsfiner

Indendørs aluminiumsfiner

Yatong aluminiumsfiner komplette specifikationer, holdbare og i henhold til kravene til tilpasset behandling, Yatong professionel produktion af aluminiumsfiner i 12 år, der dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder, vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. kan være sikker på at købe indendørs aluminiumsfiner fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Indendørs aluminiumsfiner


1. Produkt introduktion

Som vi alle ved, er trækornet aluminiumsfinerprodukt en slags indendørs aluminiumsfiner, der er mere almindelig i aluminiumsfiner, dets udseendetekstur ligner meget massivt træ, i første omgang er det en erstatning for massivt træ, og derefter på grund af dets fremragende ydeevne, gradvist erstattet massivt træ mange steder. På nuværende tidspunkt foretrækkes aluminiumsfiner af trækorn af indretningsarkitekter. Mange offentlige dekorationsprojekter bruger træfineret aluminiumsfiner til loft og væg.

 

2. Indendørs aluminiumsfiner Parameters

Trækornet aluminiumsfiner som et økonomisk og praktisk dekorativt materiale, produktionen og forarbejdningsteknologiniveauet af aluminiumsfinerproducenter forskellige steder er ujævnt, og specifikationerne tilpasses også efter kundens krav.

 

3. Indendørs aluminiumsfiner Product Characteristics And Application

Trækorn aluminiumsfiner på produktion og forarbejdning bør ikke være en engangs vil alle aluminiumsfiner støbning forarbejdning, hvert installationsområde bør midlertidigt ikke være det sidste stykke af aluminiumspladen og bundpladebehandlingen, for alle trækornsaluminiumfiner af område efter installationen, feltdata målt igen, få nøjagtig størrelse igen efter behandling for at undgå unødvendig omarbejde og økonomiske tab.


4. Indendørs aluminiumsfiner Details

Indendørs aluminiumsfiner tilhører metal dekorativ plade, dets fluorocarbon sprøjtningslag er let at blive ridset. Derfor skal ud over producentens krav til aluminiumsfiner være med beskyttelsesfilm, under drift og installation bør også fokusere på at undgå ridser og kraftig påvirkning, ellers vil det alvorligt påvirke det generelle udseende af trækornet aluminiumsfiner.

 

5. Produktkvalifikation

Yatong Building Materials Co, Ltd er en professionel producent af aluminiumsfiner, tilpasning af aluminiumskonfektpanel, design, produktion og salgstjenester.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Indendørs trækorn aluminiumsfiner installation skal være opmærksom på hvad?

For installationsmetoden til limning af træfineraluminiumfiner er den mest almindelige og vanskeligste at løse kvalitetsproblemet den ujævne samling mellem pladerne, som man skal være opmærksom på. Under installationsarbejde må den midlertidige fiksering ikke fjernes, medmindre det bemærkes, at klæbetykkelsen er ensartet, generelt foretrækkes ikke mindre end 12 timer.
Hot Tags: Indendørs aluminiumsfiner, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, holdbar , 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter