Gitter kvadratrør i aluminium

Gitter kvadratrør i aluminium

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Som den professionelle fremstilling vil vi gerne give dig gitteraluminium firkantrør. Og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Gitter kvadratrør i aluminium


1. Gitter kvadratrør i aluminium Introduction 

Aluminium, vi ser det overalt, i vores redskaber, på vores hylder, i vores trafikskilte. Den er lavet af aluminium. Aluminium har selvfølgelig utallige anvendelsesmuligheder, ligesom firkantrøret i gitteraluminium.

 

2. Gitter kvadratrør i aluminium Parameters

Gitteraluminium firkantet rør kan fremstilles i forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Gitter kvadratrør i aluminium Characteristics And Application

Aluminium firkantet rør på grund af brandhæmmende, fugtbestandigt, ingen formaldehyd og andre skadelige gasser, rige modelleringsfordele og kan tilpasses en række imiterede trækorn, farve aluminium firkantrør, i brandsikkerheden stadigt strengere krav og ejerens sundhed bevidsthed om fremme af baggrunden, blive det første valg af større tekniske dekorationsmaterialer.

 

4. Gitter kvadratrør i aluminium Details

Har ingeniør [aluminiumsgitter] aluminiumskærm lyst til at vide, hvordan man vælger materialer for at spare budgettet, faktisk er der virkelig tricks, der kan lade dig bruge færre penge i udsmykningen af ​​udsmykningen af ​​en god effekt, vil vide disse hemmeligheder skal lav dine lektier på forhånd.

 

5. Gitter kvadratrør i aluminium Qualification 

Gitteraluminium firkantede rør kan bruges på hoteller, lufthavne og hoteller. I modsætning til mineraluldsplader er metalplader vandtætte og lette at rengøre, endda skylle.


6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Gitteraluminium firkantede rørproducenter, hvilken god?

Producenter af firkantrør i gitteraluminium vælger Yatong -byggematerialer, Yatong -byggematerialer, der specialiserer sig i fremstilling af firkantrør af aluminiumsgitter, produktgarantipris eller overkommelig.
Hot Tags: Gitteraluminium firkantrør, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter