Dekorativ Aluminium Firkant

Dekorativ Aluminium Firkant

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Følgende er en introduktion til Dekorativ Aluminiumsplads, jeg håber at hjælpe dig med bedre at forstå Dekorativ Aluminiumsplads. Velkommen nye og gamle kunder til at fortsætte med at samarbejde med os for at skabe en bedre fremtid sammen!

Produktdetaljer

Dekorativ Aluminium Firkant

 

1. Dekorativ Aluminium Firkant Introduction

I dekoration er aluminium fangtong et af de loftsmaterialer, der er produceret i de seneste år, aluminium fangtong har et åbent syn, ventilation, åndbar, sine lyse og ryddelige linjer, forskellige lag, afspejler den enkle og klare moderne stil, enkel og bekvem installation og demontering , er blevet det vigtigste produkt populære dekorationsmarked i de seneste år.

 

2. Dekorativ Aluminium Firkant Parameters

Dekorativ aluminium Fangtong kan producere forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer og kan tilpasses efter kundens krav.

 

3. Dekorativ Aluminium Firkant Characteristics And Application

Dekorativ aluminium FangTong -proces er pladeoverfladeadhæsionen, som er mere forsømt af forbrugerne. Hvis processen ikke er god for produktets levetid er meget stor, har Fang Tong -fabrikken i aluminium på markedsbehandlingsprocessen en stor forskel, mange små fabrikker skal dybest set tage værkstedstypen, proceslevetiden reduceres. Det antydes, at vi skal forstå dette stykke, når vi vælger fangstang i aluminium.

 

4. Dekorativ Aluminium Firkant Details

Dekoration aluminium fangtong indtager en meget vigtig position i dekorationen, nu mere og mere dekoration vil vælge aluminium fangtong, aluminium fangtong er ikke kun smuk, god udholdenhed, faktisk er prisydelsen også bedre.

 

5.Dekorativ Aluminium Firkant Qualification

Yatong dekorativt aluminium Fang Tong kan bruges på nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavne, stationsafgangshaller, store indkøbscentre osv., I nogle bygninger kan der også bruges uden for loftet.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Sådan installeres dekorativ aluminiumtangtong?

(1) i henhold til den samme højde installeret aluminiums trimhjørner;

(2) Hej bøjlestangen og den lette stålkøl i henhold til den passende afstand. Afstanden mellem bøjlestangen er mindre end eller lig med 1,2 meter, og det er let stål køleafstand på 1,2 meter;

(3) Forbind de hængende dele, der er forudinstalleret på trekants køl med trekants køl og let stål køl i lodret retning i henhold til pladeafstanden, og juster derefter niveauet;

(4) de to sider af den firkantede plade parallelt tryk i trekants køleled, først installeret efter de to ender af den vandrette retning lige efter vinklen på den lige linje gradvist række efter række med tilbageholdelsesplade, efter hver række spænde til juster en gang for at sikre overfladen flade, lodrette pladesamlinger. (Bemærk, at retningen på siden af ​​den firkantede plade med en lille pit er indsat i den trekantede kølsøm;

(5) spændeplade til at bære handsker, såsom ved et uheld på overfladen af ​​brættet efterlod snavsede mærker til rengøring med rent vand, installationen rives ikke af beskyttelsesfilmen.
Hot Tags: Dekorativ aluminiumsplads, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, masser, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, holdbar , 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter