Buet Aluminium Firkant

Buet Aluminium Firkant

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Som en professionel buet aluminiumspladsproduktion kan du være sikker på at købe buet aluminiumsplads fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Buet Aluminium Firkant

 

1. Buet Aluminium Firkant Introduction

Den buede aluminium fangTong er et af de nedhængte loftsmaterialer, der er produceret i de seneste år. Aluminium fangTong har et åbent syn, ventilation, ventilation, lyse og pæne linjer, tydelige lag, der afspejler den enkle og klare moderne stil, enkel og bekvem installation og demontering, og er blevet det vigtigste produkt, der er populært på dekorationsmarkedet i de seneste år.


2. Buet Aluminium Firkant Parameters

Den buede aluminiums firkant kan fremstilles i forskellige specifikationer i henhold til forskellige materialetyper, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Buet Aluminium Firkant Characteristics And Application

Formen på buet aluminiums firkant bruges almindeligvis på de offentlige steder med mange mennesker overfyldte og skjulte projekter. Det er praktisk til cirkulation af luft, udstødning og varmeafledning. Samtidig kan det gøre lyset jævnt fordelt og gøre hele rummet rummeligt og lyst. Det kan også bruges meget i metroen, højhastighedsbanestationer, stationer, lufthavne, store indkøbscentre, passager, fritidssteder, offentlige toiletter, bygnings ydervægge og andre åbne steder.

 

4. Buet Aluminium Firkant Details

Er modellering af kondolbølger buet aluminium rektangulært rør, med høj kvalitet aluminiumsfremstilling, holdbart, smukt, består af generelle byggematerialer professionelle planlæggere, omhyggeligt forskning udviklet i udsmykning af kopper kondolplade, kan i henhold til størrelsen af ​​rummet dekorere for at bygge passende standard for rektangulært rør, farve kan ifølge folie atmosfærens fordeling, så mere at dekorere rummet bliver fuld.

 

5. Buet Aluminium Firkant Qualification

Yatong bue aluminiums firkant kan bruges på nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavne, stationens afgangshaller, store indkøbscentre osv. Desuden kan denne slags loft også bruges uden for nogle bygninger.


6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor madbyen med buet aluminiums firkant mere?

Food city bruger modellering kondol topbølge bue aluminium firkant til at passere udsmykningsmateriale, kan vise hele effektklassen high end, atmosfære, trendy og fed jord forfølger individueringsfarve, uceremonielt raffineret og vulgær oplevelse mode, gør hele rummet altid gør en person til et øje er en lys. Den smukke form på den firkantede bue i aluminium er matchet med forskellige farver, som kan kombinere forskellige dekorative stilarter og skabe forskellige visuelle effekter.
Hot Tags: Curved Aluminium Square, Producenter, Leverandører, Engroshandel, Køb, Fabrik, Tilpasset, På lager, Bulk, Gratis Prøve, Mærker, Fremstillet i Kina, Kina, Billige, Rabat, Pris, Prisliste, Tilbud, Mode, Nyeste, Kvalitet, Holdbar , 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter