Gardinvæg Aluminium Firkant

Gardinvæg Aluminium Firkant

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Som den professionelle fremstilling vil vi gerne give dig Curtain Wall Aluminium Square. Og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Gardinvæg Aluminium Firkant

 

1. Gardinvæg Aluminium Firkant Introduction

Gardinvæg aluminium firkant i henhold til overfladeprocesvalget: ifølge overfladeprocesbehandlingen er også opdelt i flere slags, henholdsvis er der sprøjtning, bagemaling, rullende belægning, fire slags film, sprøjtning, bagemaling disse to slags relative levetid vil være kortere, men også let at ændre farve; Levetiden for rullende belægning er i midten, filmen har lang levetid, og filmen er opdelt i almindelig film og importeret film, importeret film kan nå 20 år uden misfarvning.

 

2. Gardinvæg Aluminium Firkant Parameters

Gardinvæg aluminium fangtong kan fremstilles i forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Gardinvæg Aluminium Firkant Characteristics And Application

Gardinvæg aluminium fangtong er stilen i moderne kunst; Farvediversifikation, det brød det forrige loft stort område monoton stil, kan blande andre forskellige specifikationer for loftsmixen og matche, forskellige farver, for at skabe en anden dekorativ effekt; Trækorn er den farve, der er populær nu, også den farve, der i høj grad efterligner åndedrættet fra den økologiske natur, lad folk stadig være i stand til at opleve eksistensen af ​​naturen, når de er udmattede;

 

4. Gardinvæg Aluminium Firkant Details

Gardinvæg aluminium firkantet samling og demontering er enkel og bekvem, hver firkant er separat, ikke forbundet, uden værktøj; Fangtong kan bruges til enhver lejlighed, fra små hjemmekorridorer, soveværelser, altaner til store lufthavne, metrostationer, store indkøbscentre og andre åbne steder.

 

5. Gardinvæg Aluminium Firkant Qualification

Yatong gardinvæg aluminiums firkant kan bruges på nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavne, stationsafgangshaller, store indkøbscentre osv. Desuden kan denne slags loft også bruges uden for nogle bygninger.


6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger man firkantet gardinvæg i aluminium?

Aluminiumspladsen i gardinvæggen vedtager fremragende aluminiumsmateriale, og overfladebehandlingen vedtager pulversprøjtning ved høj temperatur for at sikre, at den ikke deformeres eller ændrer farve i 10 år. Derudover skal vi være opmærksomme på fangtongens retning i loftet. Hvis det sted, der kommer ind i døren, er fangtongloftet, kan det ikke hænges i retning af synsfeltet. Det skal håndteres vandret for bedre at afspejle fangtongens effekt.
Hot Tags: Curtain Wall Aluminium Square, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter