Loftsfiner i loft

Loftsfiner i loft

Yatong aluminiumsfiner komplette specifikationer, holdbare og i henhold til kravene til tilpasset behandling, Yatong professionel produktion af aluminiumsfiner i 12 år, der dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder, vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. at købe Ceiling Aluminium Finer hos os. Hver forespørgsel fra kunder besvares inden for 24 timer.

Produktdetaljer

Loftsfiner i loft


1. Loftsfiner i loft Introduction

Faktisk er loftet i interiørdesign mere vigtigt, vi er især bekymrede over valget af loftsmaterialer, og det vigtigste anvendelsesområde for aluminiumsfinerprodukter i indretning er loftloftet, hvilket er fordi det har fordelen let vægt og dekorativ effekt.

 

2. Loftsfiner i loft Parameters

Aluminiumslegeringsfiner er generelt 2 ~ 4 mm aluminiumslegeringsplade, ved fremstilling af vægpaneler, den første i henhold til kravene i den sekundære konstruktion af metalbearbejdning, direkte foldning, fire hjørner ved højtrykssvejsning i en tæt rille, bagsiden af vægpladen med den elektriske svejsestuds forbeholdt forstærkning forstærkning af den faste bolt. Efter at pladearbejdet er afsluttet, udføres sprøjtningen af ​​fluorcarbonsmaling. Generelt er der to frakker og tre lag. Filmtykkelsen er 30 ~ 40μm.

 

3.Loftsfiner i loft Characteristics And Application

Ceilingaluminium finerplade fælles specifikationer: 600*600 mm, 600*1200 mm

 

4. Loftsfiner i loft Details

Aluminiumfiner kondolplade, sælges nu meget som varme kager i loftsdekorationsmaterialerne, mange mennesker vælger aluminiumsfinerprodukter som kondoleret topmateriale, først og fremmest har aluminiumsfinerprodukter en meget god fordel på kondolplade, det er ikke kun deres let vægt, let at installere, og vi kan også ifølge konstruktionen dekorere en stil til at vælge aluminiumsfinerprodukter i henhold til behovet for at bestemme produktets farve.

 

5. Loftsfiner i loft Qualification

(1) Ifølge specifikationen bør materialeansøgningen til inspektion omfatte: producentens kvalifikationscertifikat, produktkvalifikationscertifikat, instruktionsbog.

(2) Punktinspektionselementer: skrue: styrke, galvaniseret aluminiumsplade: styrke.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Kan du vælge stilen på aluminiumsfinerloft?

Aluminiumsfiner kan vælge farve og form i henhold til stilen, så det vil ikke være begrænset til en stil og kan endda efterligne en række sten- og trækorn, så det er meget fordelagtigt at bruge i loftet, korrosionsbestandighed af aluminium finérprodukter er bedre, kan sikre den langsigtede praktiske effekt.

 

 

Hot Tags: Loftsfinér i aluminium, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, holdbar , 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter