Loft Aluminium Firkant

Loft Aluminium Firkant

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Følgende er en introduktion til Ceiling Aluminium Square, jeg håber at hjælpe dig med bedre at forstå Ceiling Aluminium Square. Velkommen nye og gamle kunder til at fortsætte med at samarbejde med os for at skabe en bedre fremtid sammen!

Produktdetaljer

Loft Aluminium Firkant


1. Loft Aluminium Firkant Introduction

Lofts firkant i aluminium har følgende: sprøjtning, bagemaling, rullende belægning, film. Levetiden for sprøjtning og bagning af maling er kort, og farveforskelle er lette at se. Levetiden for rullende belægning er i midten. Den laminerede plade kan opdeles i almindelig film og importeret film, og levetiden på importeret film kan dybest set nå 20 år uden at ændre farve.

 

2. Loft Aluminium Firkant Parameters

Aluminium Fangtong loft i henhold til typen af ​​materialet i forskellige produktioner af forskellige specifikationer, i henhold til kundens krav tilpassede specifikationer.

 

3. Loft Aluminium Firkant Characteristics And Application

Loftet er en vigtig del af den indvendige dekoration, og loftets måde og de tilsvarende loftsmaterialer har også mange slags almindeligt gipspladloft, aluminiumspartilpladeloft, glasloft, fleksibelt materialeloft, aluminium kvadratisk loft og så videre .

 

4. Loft Aluminium Firkant Details

Aluminiumsplade aluminium firkantet gennem kontinuerlig rullning eller koldbøjning, installationsstruktur til speciel kølspænde type struktur, installationsmetoden ligner den almindelige stangplade, enkel og bekvem, egnet til indretning (køl kan designes vindtæt kortkode).

 

5. Loft Aluminium Firkant Qualification

Yatong aluminium kvadratisk loft kan bruges på nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavn, station ventesal, store indkøbssteder osv., I nogle bygninger kan der også bruges uden for denne slags loft.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Den største fordel ved kvadratisk loft i aluminium?

Fordi det firkantede aluminiumsloft kan holde synsfeltet åbent og cirkulation af gas, så denne form for loft kan holde det indendørs lys og luftcirkulation, varmeafledning osv.Hot Tags: Ceiling Aluminium Square, Producenter, Leverandører, Engroshandel, Køb, Fabrik, Tilpasset, På lager, Bulk, Gratis Prøve, Mærker, Fremstillet i Kina, Kina, Billig, Rabat, Pris, Prisliste, Tilbud, Mode, Nyeste, Kvalitet, Holdbar , 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter