Lofts kvadratrør i aluminium

Lofts kvadratrør i aluminium

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Følgende er en introduktion til Ceiling Aluminium Square Tube Tube, jeg håber at hjælpe dig med bedre at forstå Ceiling Aluminium Square Tube. Velkommen nye og gamle kunder til at fortsætte med at samarbejde med os for at skabe en bedre fremtid sammen!

Produktdetaljer

Lofts kvadratrør i aluminium


1. Lofts kvadratrør i aluminium Introduction 

Lofts kvadratrørsventilation i aluminium, enkel installation og vedligeholdelse, brand- og fugtegenskaber. Især på store og store offentlige anvendelsessteder er mere almindelig, såsom højhastighedstogstationer og lufthavne. Enkelt fra udseende og overordnet billede, den overordnede dekorative effekt er pæn og generøs, strukturen er tilfældig, ændringen er multi-terminal, følelsen af ​​atmosfæren og karakteren.


2. Lofts kvadratrør i aluminium Parameters

Lofts kvadratrøret i aluminium kan fremstilles i forskellige specifikationer i henhold til forskellige materialetyper, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Lofts kvadratrør i aluminium Characteristics And Application

Det nedhængte loft firkantede rør er et af de nedhængte loft, der er produceret i de seneste år. Aluminiums firkantrøret har en åben horisont, ventilation, ventilation, sine lyse og pæne linjer, tydelige lag, der viser den fine og klare moderne personlighed. Enheden er enkel og praktisk at åbne, og er blevet den vigtigste vare på det populære dekorationsmarked i de seneste år. Ud over at fortykke vægtykkelsen af ​​det varmvalsede tykvægs aluminiums firkantrør, er hjørnedimensionen og kantens fladhed alle over niveauet for det koldformede aluminium firkantrør svejset ved modstandssvejsning. Gode ​​overordnede mekaniske egenskaber, god svejseevne, kold og varm bearbejdelighed og korrosionsbestandighed samt god sejhed ved lave temperaturer.

 

4. Lofts kvadratrør i aluminium Details

Lofts kvadratrørs plasticitetsfordel er meget indlysende, kan designes i en række forskellige former, sammenlignet med mere end noget andet bygningsaluminium, har firkantrør i aluminium det andet kondol -topmateriale har ingen korrosionsbestandighed, vejrbestandighed, strålingsresistens, modstand til ultraviolet (uv) både udendørs profil aluminium firkantet rør, aluminium rør partition, eller som et indendørs loft af U type aluminium firkantet rør, U groove aluminium firkantet rør. De vil ikke falme og vil bevare deres form ved langvarig brug. Fordel ved lang levetid.

 

5. Lofts kvadratrør i aluminium Qualification 

Lofter kan bruges på hoteller, lufthavne og gæstehuse. I modsætning til mineraluldspaneler er metalpaneler vandtætte og lette at rengøre, endda skylle.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man være opmærksom på, når aluminium firkantet rørloft?

Bestem først specifikationerne for aluminiumtangtongloftet [inklusive højde, bundbredde og tykkelse.

For det andet, efter bestemmelse af farven på aluminiums rektangulære rør og specifikationer, i henhold til højden af ​​aluminiums rektangulære rørspecifikation i design god kondol topafstand, er gennemsnitshøjden ikke høj aluminium rektangulær rørafstand kan ikke være for stor, afstanden er for stor kan ' t effektivt skjule i toppen af ​​røret, ledningsrøret, klimaanlæg og anden infrastruktur, loftseffekt vil sælge med en stor rabat, derfor er det meget vigtigt at designe rum.

Tre, når hængende aluminium firkant ikke bør hænge langs sigtelinjen, vil vandret hængende effekt være bedre i synsfeltet, hvis det ligner et dias, med det andet ovenfor ikke er befordrende for at skjule toppen af ​​faciliteterne, så det er bedre at hænge vandret.
Hot Tags: Ceiling Aluminium Square Tube, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter