Aluminiumsfiner til ydervæg

Aluminiumsfiner til ydervæg

Yatong aluminiumsfiner komplette specifikationer, holdbare og i henhold til kravene til tilpasset behandling, Yatong professionel produktion af aluminiumsfiner i 12 år, der dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder, ser vi frem til at blive din langsigtede partner i Kina. den professionelle fremstilling, vil vi gerne give dig aluminiumsfiner til ydervæg. Og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Aluminiumsfiner til ydervæg


1. Aluminiumsfiner til ydervæg Introduction

Aluminiumsfiner til isolering af ydervægge med seks funktioner, især i nord, er isolering særlig vigtig. Og aluminiumsfiner, der bruges i ydervæggen, er ikke kun i overensstemmelse med udviklingstendensen med nationalt kulstoffattigt liv, energibesparelse og miljøbeskyttelse, men også dets installationseffekt, smuk og generøs, mange high-end dekoration til fordel for dette ny type dekorationsmaterialer.

 

2. Aluminiumsfiner til ydervæg Parameters

Aluminiumslegeringsfiner er generelt 2 ~ 4 mm aluminiumslegeringsplade, ved fremstilling af vægpaneler, den første i henhold til kravene i den sekundære konstruktion af metalbearbejdning, direkte foldning, fire hjørner ved højtrykssvejsning i en tæt rille, bagsiden af vægpladen med den elektriske svejsestuds forbeholdt forstærkning forstærkning af den faste bolt. Efter at pladearbejdet er afsluttet, udføres sprøjtningen af ​​fluorcarbonsmaling. Generelt er der to frakker og tre lag. Filmtykkelsen er 30 ~ 40μm.

 

3. Aluminiumsfiner til ydervæg Characteristics And Application

Aluminiumsfiner til ydervæg kan imødekomme kravet om energibesparelser i det nordlige Kina og naturligvis forbedre livskomforten og indendørs termisk stabilitet.

 

4. Aluminiumsfiner til ydervæg Details

Det er fordelagtigt at forbedre kvaliteten af ​​stuetemperaturmiljøet. På grund af den store varmekapacitet på den ægte væg indeni, efter væggen uden for det ekstra isoleringslag, sænkes indendørstemperaturændringen, den eksterne væg aluminiumsfiner rumtemperatur er relativt stabil skulder til energibesparelse, og om sommeren er den ydre isolering materiale kan reducere transmissionen af ​​solstrålingsvarme og påvirkningen af ​​høj udetemperatur, så bygningen varmes om vinteren og afkøles om sommeren.

 

5. Aluminiumsfiner til ydervæg Qualification

Ydervægs køl sikker og pålidelig forbindelse er især velegnet til højhuse, konstruktionen påvirkes ikke af sæson, let at betjene, løste den tidligere eksterne varmeisolering af våde lektierproblemer som væg revne, tom tromle og bygningens udseende ved hjælp af køl, indbygget dele behandling er praktisk, befæstelseselementer er dybest set standard sammensat aluminium plade er industrialiserede produkter, isolering materialer til kvaliteten af ​​fast-punkt.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er installationstrinnene i udvendig aluminiumsfiner?

(1) Arranger installationssekvensen for aluminiumsfiner rimeligt, og installer det strengt i henhold til byggeprocessen.

(2) Samtidig skal den færdige aluminiumsfiner gardinvæg være godt beskyttet.

(3) installation af aluminiumsfiner, positionering for at være præcis, aluminiumsfiner og kassebjælkehul for at holde konsekvent, for at sikre, at udseendet af smukke, pæne ser ud.

(4) Under installationen skal antallet af klart aluminiumsfiner og netnummer først kontrolleres for at bekræfte dets installationsposition. Installation skal udføres i den hængende kurv. Efter justering af afstanden, vandret og lodret grad, er aluminiumsfineret fastgjort med en skrue.

(5) Den hængende kurv bør kontrolleres før brug hver dag for at sikre, at stålwiren og sikkerhedstovet i den hængende kurv ikke beskadiges. Hver bygningsarbejder skal opsætte et separat sikkerhedstov og må ikke hænge sikkerhedstovet på det hængende kurvs gelænder.
Hot Tags: Aluminiumsfiner til ydervæg, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet , Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter