Aluminium firkantet rør til ydervæg

Aluminium firkantet rør til ydervæg

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina.Du kan være sikker på at købe aluminiumsrør til ekstern væg fra vores fabrik, og vi vil tilbyde dig den bedste service efter salg og rettidig levering.

Produktdetaljer

Aluminium firkantet rør til ydervæg

 

1. Aluminium firkantet rør til ydervæg Introduction

Den overordnede designstil af ydervæggen trækornet aluminium firkantet rørrum har en stærk kinesisk stil, især design og planlægning af lobbyen, korridoren, kontoret og rummet, som kan mærke den stærke orientalske farve. Og det er den moderne stil, som virksomheden forsøger at præsentere.


2. Aluminium firkantet rør til ydervæg Parameters

Ekstern væg aluminium firkantrør kan produceres i forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Aluminium firkantet rør til ydervæg Characteristics And Application

Som ydervægsdekoration af ingeniørbygninger har ydervæggen i firkantrør i aluminium været meget udbredt i de seneste år. Ydervæggen i firkantet aluminiumsrør er smuk og smuk i form. Ydervæggen i firkantet aluminiumsrør har et åbent synsfelt, og sidelinjerne er lyse og bløde med forskellige lag. Efter installationen er hele rummet harmonisk og blødt, og der mangler ikke en glat tredimensionel kædefornemmelse, og den moderne følelse er meget god. I nogle store projekter bruges firkantede aluminiumsrør ofte til at dekorere ydervæggene i jagten på tendensen i The Times.

 

4. Aluminium firkantet rør til ydervæg Details

Guangzhou Yatong Building Materials Technology Co, Ltd [aluminium firkantet rør] er en produktion og udvikling af firkantet aluminiumsrør, ydervæg trækorn firkantrør, trækornet aluminium firkantrør, reklame aluminium firkantrør, gardinvæg aluminium firkantrør, aluminium legering vægkrop firkantet rør, dørhoved aluminium firkantrør, kan bruges i vid udstrækning som dekoration aluminium firkantrør.

 

5. Aluminium firkantet rør til ydervæg Qualification

Det udvendige firkantrør i aluminium kan bruges på hoteller, lufthavne og hoteller. I modsætning til mineraluldspaneler er metalpanelerne vandtætte og lette at rengøre, endda skylle.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge YatongAluminum firkantrør til ydervæg?

Den dekorative effekt af ydervægs trækorn af firkantrør i aluminium er enkel i farven og konsistent i tonen. For at tilføje variation til væggen, facaden, loftet osv. Under funktionen at tage hensyn til det praktiske, med en række mystiske formændringer, elegant og rig designfølelsen af ​​plads. I den unikke kreativitet indeholder den udvendige vægdekoration aluminium firkant også den spektakulære følelse af rumdesign. Denne form for mystisk og elegant modelleringsdesign viser styrken og talentet i det store brede selskab.
Hot Tags: Aluminium firkantrør til ydervæg, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, Kvalitet, holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter