Aluminium firkantet rørloft

Aluminium firkantet rørloft

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi glæder os til at blive din langsigtede partner i Kina. Velkommen til at købe aluminium kvadratrørloft fra os. Hver forespørgsel fra kunder besvares inden for 24 timer.

Produktdetaljer

Aluminium firkantet rørloft

 

1. Aluminium firkantet rørloft Introduction

Aluminium finer krydsfiner loft er almindeligt anvendt i nuværende dekoration. Aluminium finer krydsfiner (også kendt som krydsfiner), er det originale træ efter madlavning og blødgøring, langs ringene skåret i store plader, gennem tørring, efterbehandling, limning, blank gruppe, varmpressning, savning og blive, med aluminiumsplade lys, høj styrke, god elasticitet og sejhed, slag- og vibrationsmodstand.


2. Aluminium firkantet rørloft Parameters

Aluminium kvadratrørloft kan fremstilles i henhold til forskellige materialetyper, forskellige specifikationer kan tilpasses efter kundens krav.

 

3. Aluminium firkantet rørloft Characteristics And Application

Mange mennesker har været på museet, har en arvshistorie, museet er et sted for mennesker at besøge, så dekoration er værdig og let, kortfattet og trækornet aluminium rektangulært rør er en i overensstemmelse med kravene, udviklingen af ​​videnskab og teknologi, efterspørgslen efter materialer bliver mere og mere, for at imødekomme dette krav, i udviklingsprocessen inden for videnskab og teknologi, flere og flere nye materialer, er aluminiumsloft en ny type materiale for at overholde efterspørgslen efter materiel udvikling af videnskab og teknologi

 

4. Aluminium firkantet rørloft Details

5 mm krydsfiner bruges generelt til kopper, 3 mm er for tynd og let at bue, 9 mm er for tyk. Årsagen til dens popularitet er den lethed, hvormed aluminiumsfinerarbejder kan skabe en lang række forskellige loftsformer, herunder buede, runde og firkantede, endsige. Aluminium finer krydsfiner loft med nogen tid kan falde maling, metoden er i dekoration i overensstemmelse med skal først børste lak (lak), tør, før du udfører andre procedurer. En anden ulempe ved aluminiumsfiner skinne er, at grænsefladen vil revne, løsningen er at bruge kit til at fylde grænsefladen i dekorationen.

 

5. Aluminium firkantet rørloft Qualification

Aluminium kvadratrørloft kan bruges på hoteller, lufthavne, hoteller og andre steder, i modsætning til mineraluldspaneler er metalpaneler vandtætte og nemme at rengøre, endda skylle.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved aluminiumsfinerloft sammenlignet med almindelig aluminiumsplade?

Aluminium rektangulært rør før det, sammenlignet med tidligere ydeevne af aluminiumspladen har indlysende ændringer, det vigtigste er ændringen af ​​mekaniske egenskaber og kemiske indikatorer for ændring, hvad angår brug, sammenlignes det med en ren aluminiumplade, fordelen er meget indlysende, i udviklingen af ​​nutidig videnskab og teknologi, har aluminiumsplade ikke været i stand til at imødekomme behovene på domænet, og fremkomsten af ​​aluminiumslegeringens rektangulære rør, Det kan imødekomme behovene ved fremstilling inden for videnskab og teknologi.Hot Tags: Aluminium Square Tube Ceiling, Producenter, Leverandører, Engroshandel, Køb, Fabrik, Tilpasset, På lager, Bulk, Gratis Prøve, Mærker, Fremstillet i Kina, Kina, Billig, Rabat, Pris, Prisliste, Tilbud, Mode, Nyeste, Kvalitet, Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter