Aluminium Square Pass

Aluminium Square Pass er Guangzhou elegante byggematerialer co., LTD., Et af de vigtige produktionsprodukter, tangen har titusinder af kvadratmeter fabriksmaterialer, import af produktionsudstyr og professionelle designere, har brug for aluminiums rektangulære rørprojekter for at levere professionelle løsninger og installere dekoration, generelle byggematerialer, aluminiums rektangulære rør er absolut dit rigtige valg, vælg Aluminium Square Pass vælges og byggematerialer.

Aluminium Fangtong har egenskaber ved aluminiumventilation ekstruderingsstøbning, produktets hårdhed, ligehed er langt mere end andre produkter, installationsstrukturen til brug af den øvre hovedben, skruer og specialfremstillede komponenter og profilhammerforbindelse, stærk vindtæt, egnet til udendørs dekoration (køleafstanden kan justeres vilkårligt). Den særlige fangtong i aluminium kan bøjes til en bue. Udseendet af den buede aluminiumtangtong giver et bredere rum for designere til at skabe mere unikke og smukke værker.

Aluminium Square Pass med åbent syn, ventilation, luftgennemtrængelighed, de pæne linjer og livlige, tydelige, afspejler den moderne stil af enkelhed og klar, enkel og bekvem installation demontering, aluminiumsmaskine er ikke kun enkel installation, vedligeholdelse er også meget praktisk, fordi hver af aluminiums rektangulære rør er adskilt, kan installeres og fjernes, ikke behov for specialværktøj, bekvem vedligeholdelse og vedligeholdelse, Bliv hovedproduktet på populært dekorationsmarked i de seneste år. Aluminium Fangtong har mange fordele, og Yatong Aluminium Fangtong har vundet anerkendelse af mange kunder og venner på markedet.
Køb Aluminium Square Pass fra vores fabrik kaldet Yatong Building, som er en af ​​de førende Aluminium Square Pass producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 5 års garanti. Hvis du vil have produkter med holdbarhed, kan du have bulk. Vores produkter giver ikke kun gratis prøve, men giver også prislister og tilbud.Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du give mig? Hvis din mængde er stor, kan vi give dig en billig pris. Vores nyeste produkter har høj kvalitet og gør populær blandt folk, der ønsker at få modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpasset. Velkommen venner og kunder fra ind- og udland for at besøge vores fabrik og samarbejde med os, håber vi kan få dobbelt-win.