Aluminium firkant til ydervæg

Aluminium firkant til ydervæg

Med komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til kravene har Yatong specialiseret sig i produktion af aluminiumtangtong i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Velkommen til at købe Aluminium Square til ydervæg fra os. Hver forespørgsel fra kunder besvares inden for 24 timer.

Produktdetaljer

Aluminium firkant til ydervæg

 

1. Aluminium firkant til ydervæg Introduction

Ydervæg er facaden på en bygning, så brug af dekorationsmaterialer skal være lyst eller unikt, kan lade en person skinne i øjeblikket, imponerende, ydervæggen er forestående, de materialer, der skal bruges og ikke for tunge, og ydervæg dekorationsmaterialer og for at beskytte mod brand, der er modstandsdygtig over for korrosion og funktioner, så konstruktionen af ​​vægmateriale er meget vanskelig at vælge, er et rektangulært rør i aluminium et meget godt valg.

 

2. Aluminium firkant til ydervæg Parameters

Ekstern væg aluminium firkant kan produceres i forskellige specifikationer i henhold til forskellige typer materialer, og tilpassede specifikationer kan laves i henhold til kundens krav.

 

3. Aluminium firkant til ydervæg Characteristics And Application

Hovedmaterialet i aluminium fangtong er 0,5-3,0 aluminiumslegering firkantet rørbehandling og produktion, og egenskaberne ved aluminiumslegering er antikorrosion, let tekstur, og overfladen kan bruge en række nye dekorative materialer, så aluminiumtangtong er meget i overensstemmelse med egenskaberne ved ydre vægdekorationsmaterialer.

 

4. Aluminium firkant til ydervæg Details

Den eksterne væg aluminiums fangtong -proces er meget streng. Hvis aluminiumtangtong -processen ikke er streng, er farveholdbarheden ikke nok, farven ændrer sig, den er meget grim, og det er meget ubelejligt at udskifte den. Så når vi vælger den eksterne væg aluminiums fangtong, skal vi vælge en almindelig producent.

 

5. Aluminium firkant til ydervæg Qualification 

Yatong ydervægs aluminiums firkant kan bruges på nogle overfyldte offentlige steder, såsom lufthavne, stationer, ventesale, store indkøbscentre osv. Desuden kan denne slags loft også bruges uden for nogle bygninger.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Ekstern væg aluminium firkantet installationsmetode?

Faktisk er udvendig aluminium rektangulær rørinstallation med loftaluminium rektangulær rørinstallationsmetode den samme, da aluminiums rektangulære rør dets forskellige stilarter har u rektangulært aluminiumsrør, aluminiumsrillemaskine og specifikationernes tykkelse kan tilpasses i henhold til designkrav, vil heller ikke have nogen grænse for farve, en af ​​de mest anvendte i loftet og metopfarven er efterligning af trækornfarve, det har effekten af ​​brand, fugt, korrosion og så videre og stærk vejrbestandighed, holdbarhed kan nå omkring 25 år.
Hot Tags: Aluminiums firkant til ydervæg, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet , Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter