Aluminium Art Square Tube

Aluminium Art Square Tube

Yatong Building Materials Aluminium Square Tube har komplette specifikationer, holdbar og tilpasset behandling i henhold til krav. Yatong har specialiseret sig i produktion af kvadratrør af aluminium i 12 år og dækker de fleste af de europæiske og amerikanske markeder. Vi ser frem til at blive din langsigtede partner i Kina. Følgende er en introduktion til Aluminium Art Square Tube, jeg håber at hjælpe dig med bedre at forstå Aluminium Art Square Tube. Velkommen nye og gamle kunder til at fortsætte med at samarbejde med os for at skabe en bedre fremtid sammen!

Produktdetaljer

Aluminium Art Square Tube

 

1. Aluminium Art Square Tube Introduction

Efter tusinder af år med udvikling har form og stil til vinduesskæring ændret sig fra enkel til kompleks. Efter historisk udvikling er den gradvist vendt tilbage til essensen af ​​vinduesskæringskunst, som er den almindelige stil af firkantrør af aluminium, som vi ser på markedet nu.


2.Aluminium Art Square Tube Parameters

Aluminiumskunst firkantrør kan fremstilles i henhold til forskellige materialetyper, forskellige specifikationer kan tilpasses efter kundens krav.

 

3. Aluminium Art Square Tube Characteristics And Application

Klassiske vinduesafskæringer er komplicerede i mønster og vanskelige at anvende på moderne metalfremstilling, hvilket gør vinduesafskæringskulturen langt væk fra os. Imidlertid er markedets udviklingstendens en proces med kontinuerlig innovation. Vinduesklipperne fremstillet af aluminiumskunstfesten arver de grundlæggende egenskaber ved de klassiske vinduesafskæringer og kombinerer de grundlæggende egenskaber ved det europæiske tyverisikringsnet i aluminiumlegering. Kan forarbejdes i henhold til stilen til tusinder af stabil, smuk, generøs og klassisk kultur indeholder vinduesmønsteret, på grund af aluminiumslegeringen har gode metalforarbejdningskarakteristika, så hovedmaterialet er aluminiumslegeringsmateriale.

 

4. Aluminium Art Square Tube Details

Selvom stilarterne i kvadratrør af aluminiumskunst varierer meget, blev dets materiale for det meste udskåret af træ i oldtiden, hvilket er smukt, generøst og lyrisk. I dag, med den kontinuerlige udvikling af forbrugskoncept og livsvaner, har trævinduesbestik været vanskeligt at lede markedstrenden på grund af dets mange fysiske egenskaber.

 

5. Aluminium Art Square Tube Qualification

Firkantrør af aluminium kan bruges på hoteller, lufthavne og hoteller. I modsætning til mineraluldsplader er metalplader vandtætte og lette at rengøre, endda skylle.

 

6. Lever, forsendelse og servering

Aluminiumstangpris + udviklingsgebyr + behandlingsgebyr + maler- og sprøjtegebyr + emballagefrakt. Det vil sige de grundlæggende støbningsomkostninger + sprøjteomkostninger + transportomkostninger.

 

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved vinduesmønster i aluminium?

Mønsteret af vinduesdekoration i aluminium har sine unikke kunstneriske egenskaber. Mønsteret er for det meste taget fra den klassiske vinduesdekoration, der arver mange fordele ved vinduesdekorationen og passende innovation for fuldt ud at integreres i samfundet. Aluminiumsvindue er generelt lavet af firkantrør af aluminiumlegering og flad strimmel, de fleste af aluminiumsvinduerne har brug for understøttelse af fladstrimmel lavet af forskellige former af aluminiumsvindue.
Hot Tags: Aluminium Art Square Tube, producenter, leverandører, engros, køb, fabrik, tilpasset, på lager, bulk, gratis prøve, mærker, fremstillet i Kina, Kina, billig, rabat, pris, prisliste, tilbud, mode, nyeste, kvalitet, Holdbar, 5 års garanti

Send forespørgsel

antisemitisme produkter